Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor

Idea question from lex472 limba română. Afara ninge cu petale de crizanteme artificialejsi nu mai trece nimenea pe strada.

Precizează Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate Menționand Partea De Vorbire Prin Care Se Brainly Ro

Dacă ai nevoie de un răspuns mai mult decât corect atunci uită te după insigna pe care scrie expert certificat.

Precizeaza functia sintactica a cuvintelor. Brainly plus te ajută să înveți mai repede oferindu ți ajutor nelimitat pas cu pas și explicații din partea experților. Precizeaza valoarea morfologica si functia sintactica a cuvintelor iata tau la literatuta. Precizează cazul și funcția sintactica a substantivelor în geam de ram și caisul.

Cuvantul ninsese este verb cu functia sintactica de predicat. Transcrie din strofa a patra o propozitie subordonata completiva directa. Precizeaza functia sintactica a cuvintelor subliniate.

Daca cineva are nevoie de doctor de politest sau de padurar in acea zona va trebui sa astepte pan ace acesta va fi adus in vale cu elicopterul sau pan ace va ajunge. Sii s a stins glasuls a ramas uitat 4 puncte. Precizeaza functia sintactica a cuvintelor sublinuiate mentioneaza partea de vorbire prin care se exprima limita de varsta este de minimul 16 ani alterierul urmand sa se desfasoare in trei modul o data pe saptamna in fiecare zi de miercuri.

Transcrie din prima strofa propozitia subordonata precizandu i felul. Precizeaza functia sintactica a cuvintelor subliniate din versurile urmatoare. Alcatuieste o fraza in care sa existe o.

Inregistrati va pentru a beneficia de cunostintele comunitatii a pune intrebari sau a a raspunde la intrebarilor celorlalti. Maria si parintii ei se mutasera in urma cu trei luni in casa in care am venit pe lume este o casa veche potrivita pentru o familie. Precizeaza functia sintactica si cazul pronumelor marcate a a privit inaintea luia privit inaintea ib ti a dat un premius a napustit asupra tic am vazut oam luat o la fugad florile sunt pentru eaflorile sunt in eae imi place cartea de la eavenea de la ea de acasaf o asculta pe eavorbesc.

Precizati valoarea mo sfologica si functiile sintactice ale cuvintelor parinti mosii si stramosi ne sunt partia multumesc 0 raporteaza abuz. Fiecare sat are cateva case colorate cu acoperis de tinichea 5 transcrie doua propozitii subordinate diferite din fraza urmatoare precizand felul acestora. Precizeaza functia sintactica si valoarea morfologica a cuvintelor subliniate din secventa.

Vine o vreme cand trebuie sa tragem sub noi o linie neagra si sa facem socoteala o vreme trebuie sub noi neagra socoteala. Precizeaza functia sintactica a cuvintelor subliniate din textul urmator. 4 precizeaza functia sintactica a cuvintelor subliniate din secventa.

Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate In Text Brainly Ro

Precizează Funcţia Sintactică A Cuvintelor Subliniate Menţionand Partea De Vorbire Prin Care Se Brainly Ro

1 Precizează Valoarea Morfologică Cazul Si Funcţia Sintactică A Cuvintelor Subliniate

Precizeaza Functia Sintactica Valoarea Morfologica Si Cazul Cuvintelor Subliniate Turbatului Pe O Brainly Ro

Precizeaza Valoarea Morfologică Si Unde Este Cazul Functia Sintactică A Cuvintelor Si A Brainly Ro

Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Brainly Ro

Precizeaza Funcția Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa Brainly Ro

Precizeaza Functia Sintactică A Cuvintelor Subliniate Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Sunt Brainly Ro

4 Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Mentionand Partea De Vorbire Prin Care Se Brainly Ro


You have just read the article entitled Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor. You can also bookmark this page with the URL : https://malaysasi.blogspot.com/2021/04/precizeaza-functia-sintactica-cuvintelor.html

Belum ada Komentar untuk "Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor"

Posting Komentar

Iklan Atas Artikel


Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel